Deze dag is toegankelijk voor alle jeugdmenners uit ons mendistrict. Voor deelname aan de training is een startpas niet perse noodzakelijk. We kunnen die dag gebruik maken van de buiten locatie van de Sterruiters in Haaksbergen. De training wordt verzorgd in de onderdelen dressuur, vaardigheid en marathon. Tevens is er de mogelijkheid om je dressuurproef te rijden en te laten beoordelen door Wil van Hulst. Deelname is € 10,- per combinatie voor de hele dag. De instructie wordt verzorgd door Jeanette en Wim Veldboom (dressuur), Herman ter Harmsel (vaardigheid) en Raymond Letteboer (marathon). Opgeven voor deze dag doe je d.m.v. een reply op deze mail. Graag doorgeven in welke klasse je start met dressuur en vaardigheid (vergeet niet je spoorbreedte op te geven) of samengesteld. Ook graag je leeftijd en spansoort doorgeven. Menners die willen wisselen van pony of koets dit ook graag aangeven bij je inschrijving. Tijdens alle 3 de onderdelen is het dragen van een helm verplicht. Voor het rijden van de hindernissen is een bodyprotector verplicht. Deelnemers met een sulky rijden alleen dressuur en vaardigheid. Neem je eigen oortjes mee om in te pluggen in de geluidsset van de instructeur.

Ook de Bixie jeugd doet deze dag mee. Heb je interesse in deze rubriek voor de aller jongste neem dan contact op met Monique Rotman via moniquerotman@hotmail.com.

Uiteraard houden we die dag rekening met de dan geldende richtlijnen van de KNHS en het RIVM.

Als er vragen zijn horen we ze graag. We kijken uit naar je aanmelding. 

Speciaal voor jeugdmenners (t/m 21 jaar) organiseert Mendistrict Oost een 2e trainingsdag op zaterdag 22 augustus 2020 in Haaksbergen.